Hoe werkt het?

Bekijk de werking van Dak&Gevelspecialist

1) Prijsberekening & Postcode Check

Via onze website kun je snel en gemakkelijk de prijs voor je dak of gevelreiniging laten berekenen. Dit is een snelle indicatie van wat jouw project mogelijk kost. Daarnaast kun je een postcode check doen. Zo zie je snel of er een dak&gevelreiniger in jouw regio beschikbaar is.

Prijsindicatie Postcode Check
dak en gevelspecialist hoe werkt het prijs bereken 1
gevelreiniging dak en gevelspecialist 3

2) Gratis demonstratie

Wil je graag weten wat wij voor jouw gevel of dak kunnen betekenen? Wij laten het graag zien! Geen woorden, maar daden. Onze specialisten tonen onze oplossing op een klein stukje van jouw gevel of dak. Daarnaast kan er goed ingeschat worden wat er precies nodig is om een goede offerte op te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Demonstratie Aanvragen

3) Vrijblijvende Offerte

Naar aanleiding van de indicatie op de demonstratie, of eventueel opgestuurde foto’s en aanvullende gegevens, gaan wij een vrijblijvende offerte voor je maken. Omdat wij voldoende weten van het project is het een goede inschatting en géén indicatie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Is de offerte naar wens? Dan kunnen onze specialisten voor jou aan de slag!

dak en gevelspecialist hoe werkt het vrijblijvende offerte 1
dak en gevelspecialist hoe werkt het jouw dak en gevel reinigen 1

4) Jouw dak & gevel reinigen!

Ben je akkoord met de offerte? Dan kunnen onze Dak en Gevel Specialisten voor jou aan de slag! Zo zal jouw gevel of dak er binnenkort weer zo goed als nieuw uit zien. Het enige wat wij nog hoeven te doen, is zorgen dat jij helemaal tevreden bent.

Toch nog vragen?

Is er iets onduidelijk heb je een vraag over de mogelijkheden voor jouw dakreiniging? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of mail ons. Onze dak en gevelspecialisten staan voor u klaar!

info@dakengevelspecialist.nl Contact
adminHoe werkt het?